De training en opleidingen zijn ontwikkeld door Gripp Safety & Security Academy en zijn gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring in diverse contactsporten, praktijkervaringen (Close Protection, verdediging en risicobeveiliging), het trainen van patrouillehonden, het trainen van speurhonden, hondengeleiders opleiden.
De trainingen en opleidingen zijn bedoeld voor professionals binnen de beveiliging, (semi)overheid, hotelsector, horeca en andere dienstverlenende sectoren en worden enkel gegeven op Aruba.
De training en opleiding duren één tot veertien aaneengesloten dagen en nachten. Wij bieden training en opleidingen aan voor vrijwel iedereen met en zonder hond.

De training en opleiding met honden zijn speciaal voor het werk ontwikkeld. Deze trainingen met honden duren langer dan 7 trainingsdagen en gaat door totdat de combinatie klaar is voor het certificaat en werk met de honden. Men moet vooraf bewijs overleggen dat de combinatie werkzaam is binnen één van de sectoren.

Voor de training "TO THE MAX!!" geldt dat ook deelnemers buiten Aruba kan worden deelgenomen. Voor de hondengeleiders geldt een maximale deelname en is er opvang voor de honden. Meer informatie kan worden opgevraagd via ons contactformulier.

46432631_1993883604033232_1506161424873816064_o.jpg
braine-freeze-2.jpg
ice.jpg