Crowd management

Het organiseren van een evenement is niet zo eenvoudig als de meeste organisaties in het begin voor ogen hadden en één van de zaken is veiligheid. Als organisatie wil je dat een evenement soepel en vooral zonder problemen verloopt.

International Security & Protection Services heeft een zeer ruime ervaring binnen de evenementenbranche op het gebied van crowd management & control.

Hierbij denken wij onder andere aan muziekevenementen, zakelijke evenementen, sportwedstrijden, bruiloften, beurzen van kleine groepen tot ruim 30.000 bezoekers.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Vaak wordt beveiliging gezien als een sluitpost, maar niet door International Security & Protection Services.

Door het observeren van goed getrainde beveiligers worden mogelijke escalaties voorkomen.
Wanneer een situatie al is geescaleerd word er door de beveiliging, indien mogelijk, de-escalerend opgetreden.


Maakt u al gebruik van de diensten binnen een beveiligingsorganisatie, dan is het ook een optie om gebruik te maken van onze expertise en ruim 40 jaar ervaring. Door een efficiëntere inzet is het vaak mogelijk om te besparen op beveiligingskosten.

Wij helpen u graag om samen te verkennen waar deze bezuinigingen mogelijk zijn. Vraag ons naar uw mogelijkheden.

Tijdens uw evenement kunnen wij samen met de verantwoordelijke beveiligingsorganisatie de agenten begeleiden tijdens de werkzaamheden. Dit kan een optie zijn zodat uw evenement zo soepel mogelijk zal en kan verlopen. Daarnaast worden de overheidsdiensten minder belast zodat zij zich kunnen concentreren op de openbare orde.

Mochten er toch onverhoopt problemen optreden dan kunnen wij bijspringen en zullen wij discreet en de-escalerend actie ondernemen zonder daarmee andere bezoekers te confronteren.

Betrokkenheid vinden wij als organisatie erg belangrijk. Dit houdt in dat wij ondersteunen vanaf het begin bij het organiseren van een evenement tot aan de eindevaluatie naar onze klanten. Van planning tot uitvoering is ons uitgangspunt.