Crowd Control

I.S.P.S. Security heeft een zeer ruime ervaring binnen de evenementenbranche en de beveiliging daarvan.
Hierbij denken wij onder andere aan muziekevenementen, bedrijfsfeesten, sportwedstrijden, tentfeesten, bruiloften, beurzen enzovoort.
Wij kunnen u een passende oplossing bieden voor al uw evenementen.

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken waarbij één van de punten "de beveiliging" is, u wilt als organisatie tenslotte dat een evenement goed en zonder problemen verloopt.
Vaak word de beveiliging gezien als sluitpost, I.S.P.S. Security denkt daar anders over.
Betrokkenheid vinden wij van groot belang en dit houd in dat wij, voor de aanvraag van een vergunning tot en met de eindevaluatie, onze klanten kunnen ondersteunen.

Van plan tot uitvoeren is ons uitgangspunt dus ook voor aanvullende diensten als verkeersregelaars, parkeerbeheer, EHBO, servicemedewerkers, hostesses kunt u bij ons terecht.

Problemen worden door onze medewerkers vaak in de kiem gesmoord doordat zij door hun ervaring mogelijke "problemen" kunnen aan zien komen.
Mocht er onverwacht toch een probleem ontstaan dan zullen onze medewerkers tactvol en de-escalerend optreden zonder dat overige bezoekers hiermee geconfronteerd zullen worden.

Voor elk evenement heeft onze projectleider een gesprek gehad met de plaatselijke politie, hierdoor ontstaat er indien nodig een goede samenwerking.
 width=  

 

0
0
0
s2sdefault