Artikelen

Ook op campings en vakantieparken zie je vaak in het hoogseizoen dat er grote groepen jeugd aanwezig zijn.
Om de rust en orde op deze campings te bewaren wordt er vaak een beroep op een beveiligingsorganisatie gedaan.
De medewerkers van I.S.P.S. Security kunnen u hierbij van dienst zijn en er voor zorg dragen dat de rust en veiligheid op uw camping in stand word gehouden. Overdag zullen zij te voet hun diensten verrichten en in de avond en nachten hebben zij de mogelijkheid dit in combinatie met een Mobiele Team te doen zodat zij snel ter plaatsen kunnen zijn.

Wellicht is het voor u de juiste optie om onze dienst "Mobiele Team" onder de loep te nemen.
Deze dienst word door I.S.P.S. Security al vanaf 2011 aangeboden en daarmee de eerste beveiligingsorganisatie welke meewerkt aan een groenere omgeving.
Bekijk uw voordelen en die van uw bezoekers op onze website

De medewerkers van I.S.P.S. Security begrijpen heel goed dat het inzetten van beveiliging een noodzakelijke sluitpost is en kunnen u dan ook, naast onze beveiligingsdiensten, van dienst zijn bij neven diensten. Bij het verlenen van neven diensten zullen zij wel de veiligheid hoog houden.
Onze beveiligers zijn in het bezit van EHBO en/of BHV en in de meeste gevallen AED (VOL) en zijn goed in staat de-escalerend op te treden. Uiteraard is het inzetten van hondengeleiders ook een optie. Hierbij denken wij niet alleen aan surveillance diensthonden maar ook aan onze detectiehonden (Narcotica en Explosieven)

De inzet van onze narcotica detectiehonden kunnen in vele scenario''s worden ingezet hierbij denken wij aan georganiseerde feesten op uw camping maar ook wanneer u een preventieve controle wilt op uw camping i.v.m de veiligheid van uw overige gasten, zoals jonge kinderen en drugs.
De inzet van detectiehonden Explosieven kunnen uiteraard in vele scenario''s worden ingezet, hierbij denken wij aan vuurwerk maar ook aanwezigheid van vuurwapens. Naast het inzetten is er ook een mogelijkheid voor het aanleggen van camera systemen.

Voor meer vrijblijvende informatie voor uw mogelijkheden van inzet van onze medewerkers in combinatie met camera systemen kunt u contact opnemen met I.S.P.S. Security waarna onze specialisten uw vragen zullen beantwoorden.

 

0
0
0
s2sdefault