Artikelen

Tegenwoordig slaan criminelen steeds vaker hun slag op terreinen waar nieuwe panden worden gerealiseerd of oude panden worden gesloopt. Er is bijna niet aan te ontkomen dat materialen en/of gereedschap makkelijk bereikbaar zijn voor personen die onbevoegd op het terrein aanwezig zijn.
Jaarlijks lijden bouw maar ook zeker sloopbedrijven enorm veel (financiële) schade door stilliggen van het werk (door diefstal van machines en materialen), vandalisme en diefstal van onder andere koper en is daarmee een kostbare en vaak onnodige onkostenposten voor een organisatie.
Beveiliging van deze locaties vraagt dan ook om een specifieke oplossing die niet ophoudt als het donker wordt.

Tijdens uw werkuren kan I.S.P.S. Security ervoor zorg dragen dat er geen onbevoegden op het terrein aanwezig zijn en zo vrij zijn om kostbare materialen ongezien weg te namen waardoor het werk (gedeeltelijk) stil komt te liggen.
Voor de nachtelijke uren heeft I.S.P.S. Security vele mogelijkheden om uw schade te beperken tot een minimum.
Afhankelijk van de grote van uw locatie maken wij gebruik van onze hondenbrigade met een mogelijkheid tot uitbreiden met techniek van camera's en camera units.
Zo heeft is er geen aanrijtijd en kan er snel en accuraat worden opgetreden door onze hondengeleiders.
De preventieve werking die uitgaat van onze hondenbrigade op het terrein zal een niet te missen reducering teweeg brengen van het aantal diefstallen.
Mocht er toch nog een poging worden gedaan loopt deze persoon een grote kans de aanwezige hondengeleider tegen het lijf te lopen.

Onze hondengeleider, mede dankzij de aanwezige diensthond, heeft voldoende overwicht om de verdachte daadwerkelijk aan te houden. Na het doen van een aangifte kan de gedupeerde de eventuele schade verhalen.
Iedere mogelijkheid kan in de vorm van een 24 uurs bewaking.

0
0
0
s2sdefault