Artikelen

International Security & Protection Services is een professioneel, betrouwbaar en no-nonsense organisatie met meer dan 35 jaar ervaring en er in haar opzet voor gekozen voor een formaat naar een totaaloplossing ook wel bekend als "One-stop shop" partner voor uw veiligheid.

International Security & Protection Services, in de volksmond ook wel bekend als I.S.P.S. Security, is een internationaal opererende beveiligingsorganisatie met passie voor het vak en in het bijzonder het gebruik van onze eigen surveillance-, en speurhonden.


In aanvulling op de vele jaren ervaring in het opleiding en africhten van verschillende honden, in verschillende soorten programma's, zijn er meer dan 200 Persoonsbeveiligers opgeleid en getraind door de heer P. Huizinga.
Naast deze zeer gespecialiseerde opleiding en getrainde Persoonsbeveiligers, er zijn vele beveiligingsbeambten begonnen aan hun carrière na te zijn opgeleid, en soms ook getraind, door de heer P. Huizinga.

mw A. Huizinga is in het prille begin, ruim 30 jaar geleden, gestart met het trainen van honden in de vorm van Gedrag & Gehoorzaamheid. Niet veel later is zij in aanraking gekomen met het africhten van "politie" honden,.
Deze hobby is uitgemond naar het werken met deze honden. Naast het werken met de diensthonden trainen zij ook hun eigen detectiehonden voor verschillende stoffen, waaronder narcotica (drugs) en explosieven.
Zij werken beide met de door hun zelf afgerichte surveillance, speur en detectiehonden.

Naast de eigen honden kunnen zij en zijn zij bereid, op aanvraag, ook:
- Personen helpen bij "probleem" honden.
- Trainingen Gedrag & Gehoorzaamheid en ook de behendigheid.
- Opleiden van speur en detectiehonden alsmede hun geleiders,
- Opleiden van diensthonden alsmede hun geleiders,

Binnen deze website vindt u beperkte informatie over de dienstverlening, in aanvulling op deze dienstverlening kunt u binnenkort ook een aantal van de Training & Opleiding te vinden.

I.S.P.S. Security is een organisatie die, door de ervaring in hun vakgebied, een totaaloplossing kan bieden voor haar (toekomstige) klanten bij vrijwel elk beveiligingsprobleem.

 

  ISPS Security

Ervaar onze kwaliteiten!