Persoonsbeveiliging (CPO) 
Close Protection Officer (CPO) / Bodyguard
De vraag naar goede Close Protection Officers/Bodyguards groeit met de dag.
Steeds vaker zijn vooraanstaande personen waaronder, artiesten, raadsleden, directieleden, maar ook hun gezinsleden, het doelwit van criminelen. Hierdoor wordt de vraag naar persoonlijke beveiliging steeds groter.
Ook niet zakelijk gerelateerde personen doen steeds vaker een beroep op onze specialisten.

Adequaat, attent, alert en onopvallend.
Zo is onze benadering bij het beveiligen van personen het beste te omschrijven.
Ons team van Close Protection Officers/Bodyguards zijn, naast het vereiste Nederlandse certificaat en een ruime Nationale en Internationale ervaring, in het bezit van een IBSSA-certificaat.
Dit certificaat is Internationaal erkend en geeft aan dat de CPO een volledige opleiding en Nationale en Internationale trainingen heeft doorstaan. Niet alleen hebben zij de opleiding en trainingen doorlopen maar zijn zij door hun ervaringen en verdere aanvullende opleidingen ook opleiders voor vele Close Protection Officers en hebben zij hun sporen, Nationaal en Internationaal, in de laatste 30 jaar ruimschoots verdient.

International Bodyguard & Security Services Association (IBSSA)
Het IBSSA is het toonaangevende, Internationaal opleidingsinstituut op het gebied van persoonsbeveiliging (Close Protection/Bodyguards) met vestigingen in meer dan 111 landen welke zijn verspreid over de gehele wereld.
In tegenstelling tot een enkel theoretische opleiding persoonsbeveiliging in Nederland heeft de strenge opleiding van het IBSSA een theoretisch en een praktijk gedeelte welke in Nederland en in het buitenland word gegeven.
International Security & Protection Services mag, als lid van het IBSSA Hongarije en Nederland, haar diensten aanbieden met hoog opgeleide en streng getrainde Close Protection Officers/Bodyguards.

Ons team is Nationaal en Internationaal inzetbaar.

Extra aanvulling op onze CPO's
Tevens heeft een deel van onze specialisten, naast het beveiligen van personen, een uitbreiding op dit specifieke specialisme. Hierin zijn diverse mogelijkheden, welke we na een risico inventarisatie, graag met u bespreken.

Een van onze CPO's heeft zijn positie binnen deze bijzondere dienst verdiend als CPO en als CPHD ...... Lees meer.

Direct advies, bel onze specialist op +31 30 320 0112.