Persoonsbeveiliging (CPO)

De vraag naar goede Close Protection Officers (CPO) groeit.
Steeds vaker zijn vooraanstaande personen waaronder, artiesten, raadsleden, directieleden, maar ook hun gezinsleden, het doelwit van criminelen.
Hierdoor wordt de vraag naar persoonlijke beveiliging steeds groter.
Ook niet zakelijk gerelateerde personen doen steeds vaker een beroep op onze specialisten.

Adequaat, attent, alert en onopvallend.
Zo is onze benadering bij het beveiligen van personen het beste te omschrijven.
Onze specialisten voldoen aan de hoge eisen welke  aan een CPO worden gesteld, hebben de vereiste diploma's alsmede ruimschootse Nationale en Internationale ervaring.

I.S.P.S. Security weet door de jarenlange ervaring als geen ander dat deze vorm van beveiliging in het algemeen als zeer ingrijpend wordt ervaren.
Daarom heeft I.S.P.S. Security een speciaal team samengesteld welke hier professioneel mee weten om te gaan waardoor de te beveiligen persoon minimale hinder zal ondervinden.

Extra beveiliging / (CPDH)
Tevens kunnen onze specialisten, naast het beveiligen van personen, uw woning of andere objecten beveiligen.
Hierin zijn diverse mogelijkheden, welke we na een risico inventarisatie, graag met u bespreken.

Binnen ons team zijn een aantal specialisten (CPDH) in het bezit één of meerdere diensthonden en zijn zij volgens de Nederlandse wet gecertificeerd. Onze speciale K9 teams zijn hiervoor getraind en zijn Nationaal en Internationaal werkzaam en inzetbaar.

Een van onze Close Protection Officers heeft zijn positie binnen deze bijzondere dienst verdiend als CPO en als CPHD ...... Lees meer.

Direct advies, bel onze specialist op +31 30 320 0112.