22ste editie van "De Rijnweek" te RhenenHet jaar 2019 maakt vanaf 5 juli weer ruimte voor de 22ste editie van "De Rijnweek" in Rhenen, dit is één van de grootste gratis festivals van Nederland. Ieder jaar staan de leukste artiesten van Nederland op de Veerwei.

De volledige programma is nog niet bekend maar beloofd ook deze editie weer een groots spektakel te worden.
Voor een 22ste editie is een extra festival toegevoegd op zaterdag 13 juli 2019, vanaf 15:00 uur zal het feest losbarsten.
Tot heden zijn de volgende artiesten al bekend dat zij erbij zijn tijdens dit geweldige feest:
De Edwin Evers Band,
Maan,
Marcel Fisher band,
Kris Kross Amsterdam,
DJ Paul Elstak,

Dirty Daddies,
Wolter Kroes,

Nick en Simon en nog heel veel meer !!!

De organisatie van de Rijnweek en International Security & Protection Services hebben in April 2019 de handtekening gezet onder een samenwerkingscontract.
International Security & Protection Services gaat zorg dragen voor de veiligheid van dit grootse evenement.
De Rijnweek begint voor de bezoekers op 5 juli en eindigt op 14 juli 2019.

Als eerst zult u onze verkeersregelaars tegen komen die u zo goed mogelijk zullen verwijzen naar het terrein waar u onze beveiligers kunt vinden bij o.a het betreden van het terrein. Voor uw en onze veiligheid kunt u na een goede controle het terrein betreden.

Indien er vragen of problemen zijn kunt u onze beveiligers altijd aanspreken en zij zullen er alles aan doen u te voorzien van de juiste informatie / oplossing.
Onze beveiligers kunt u tegenkomen over het gehele terrein en zijn te herkennen aan hun gele reflecterende hesjes incl onze bedrijfsnaam op de rug. 

Wenst u meer informatie over de diensten van International Security & Protection Services en uw mogelijkheden verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van onze contactpagina.
International Security & Protection Services  bied voor bijna ieder beveiligingsprobleem een passende oplossing.

Wenst u ons persoonlijk te spreken kunt u ons aanspraken tijdens onze werkzaamheden op dit groots evenement in Rhenen of elders in het land.