I.S.P.S. Security verzorgt ...

Tijdens het grootste gratis festival te Rhenen verzorgt International Security & Protection Services met ruim 100 beveiligers & een aantal hondengeleiders de volledige veiligheid van ruim 150.000 bezoekers tijdens de Rijnweek 2019.

Wij als organisatie zijn dan ook heel dankbaar voor het vertrouwen in onze teams die ons gegeven is door de organisatie Rijnweek Rhenen.
Helaas heeft de regen tijdens de openingsavond een beetje roet in het eten gegooid maar voor vele mocht dit de pret niet drukken en hebben zij genoten van een mooie line-up van diverse artiesten, waaronder:

 DJ Jarnoo, Diggy Dex, Glennis Grace, Xander de Buisonjé en Femke Hengevel 

 Tijdens de tweede festival avond, "Vrienden van de Rijnweek", werd het drukker en genoten de bezoekers van:
 Dj Jarnoo, Jannes, The Dirty Daddies, Jeroen van der Boom

De laatste drie dagen, "Rijndance", "Hollandse avond" en de "Slotavond" was het veld vol en waren wij genoodzaakt het toegangsbeleid bij de ingangen aan te passen.

Tijdens deze avonden konden de bezoekers genieten van:
Paul Elstak, Kris Kross Amsterdam, Ruben Vitalis, Frankie Ruscello, The Partysquad, Wolter Kroes, Danny Heden, John de Bever, Marlane, De Havenzangers 2.0, Wesly Bronkhorst, André Hazes met Band, Edwin Evers Band, Henk Dissel, Pascal Redeker, Marcel Fisser Band, MAAN, Helemaal Hollands, Yes-R, Zanger Kafke en als slot optreden Nick & Simon.

Wij kijken terug op een fantastische Rijnweek 2019 en kijken uit naar 2020.